Ons concept is gegroeid uit een persoonlijke interesse tijdens de opmars van de Gin&Tonic, ondertussen is dit concept uitgegroeid tot een complete Gin&Tonic ervaring die wij bij u thuis en uw vrienden aanbieden. We laten u niet enkel genieten van enkele heerlijke Gin&Tonic cocktails, maar u zal op het einde van de avond ook meer weten over de geschiedenis en afkomst van elke Gin en Tonic. Afhankelijk van uw interesse hebben we 3 verschillende formules uitgewerkt:

Formule 1: Gintasting


U proeft 6 Gin&Tonic cocktails waarbij je op het einde van de avond het equivalent van 2.5 volwaardige Gin&Tonic gedronken zal hebben. Uiteraard telkens met aangepaste garnituur.

prijs: 35 euro/pp, te boeken vanaf 6 personen.

Formule 2: Gin-Foodpairing


U proeft 5 Gin&Tonic cocktails met steeds een aangepast culinair hapje. Op het einde van de avond zal je het equivalent van 2 volwaardige Gin&Tonic gedronken hebben.

prijs: 55 euro/pp, te boeken vanaf 8 personen.

Formule 4: 50 SHADES OF GIN AND TONIC


De wereldtopper "50 Shades of Grey" heeft ervoor gezorgd dat dames nog nieuwsgieriger geworden zijn naar zinnenprikkelende producten. Vandaar dat wij een aangepaste Gin&Tonic formule hebben opgesteld waarbij een consulente u tijdens de tasting kennis laat maken met een assortiment gaande van sensuele massage-olie tot zweepje of van uitdagend corset tot ondeugend konijntje tot... zover uw fantasie reikt.
Een ideale combi formule voor een ladies night of vrijgezellenavond! U proeft 5 Gin&Tonic cocktails waarbij je op het einde van de avond het equivalent van 2 volwaardige Gin&Tonic gedronken zal hebben.


Bij iedere formule krijgt iedereen een Ginalicious goodiebag mee naar huis. Op die manier kunt u nog lang nagenieten van de heerlijke avond!

Wenst u meer info over onze diensten of wil u graag een avond organiseren? Neem dan vrijblijvend verder contact met ons op en we zorgen samen met u en uw vrienden voor een onvergetelijke avond! PS: U wilt een avond organiseren, maar vindt geen locatie? Geen probleem, tot 8 personen ontvangen wij u graag in Gent!